Contacteer ons

De makers

IN Nieuwegein, het blad en de website, wordt gemaakt door deze Nieuwegeiners.

Johan Nebbeling

Veelzijdig, ervaren journalist/(eind)redacteur/tekstschrijver/fotograaf. Hij publiceert in kranten en magazines en maakt brochures, nieuwsbrieven, boeken en websites.

johannebbeling.com

Linda Blankenstein

Tekstschrijver, (web)redacteur, blogger en journalist. Schrijft voor overheden en bedrijfsleven, voor goede doelen en natuurlijk voor IN Nieuwegein. Altijd duidelijke taal en een goed verhaal.

Tekstein

Martin Koot

Nieuwegeiner sinds 1989. Bedenken en doen gaan bij hem hand in hand. Zijn motto: goed is goed en de rest is onzin. Naast tekst is muziek ‘zijn ding’. Een van de ‘founding fathers’ van IN Nieuwegein.

martinkoot.nl

Kees van der Meer

Kees (fototeam KenM) is sinds 2004 dé fotograaf van Nieuwegein. De meeste foto’s in het magazine en op deze website zijn door zijn oog en van zijn hand.

fototeam-KenM.nl

Peter Bakker

Nieuwegeiner in hart en nieren. Met Eric en Martin stond hij aan de wieg van IN Nieuwegein.

Judith de Laat

Van origine journalist, diepe interesse in menselijke verhalen die ze trefzeker verwoordt. Dit jaar verscheen haar debuutroman.

delaatschrijft.nl

Eric Denneman

Marketing/communicatie, muziek, recreatie & toerisme en sport zijn een paar van de domeinen waar Eric zich thuis voelt. Stond met Peter en Martin aan de wieg van IN Nieuwegein.

ericdenneman.nl

Myrjam van de Geijn

De enige van het team met wortels tot in de naamgever van Nieuwegein, het middeleeuwse stadje Geyn.

Verbinden