Contacteer ons

Doen

Discozwemmen in je favoriete zwembad

Swingende muziek en kleurige verlichting: ben je in de disco of in zwembad Merwestein? In allebei natuurlijk! Want op vrijdagavond is Merwestein een supergezellig discozwembad.

Lichten uit, spots aan. Op vrijdagavonden maakt zwembad Merwestein er tussen zeven en negen uur een feestje van. Laat je meevoeren met de stroom terwijl je naar de nieuwste hits luistert. Dein mee op de golven van het golfslagbad in het schijnsel van kleurige discolampen. Met je vrienden, je broertje en zusje en waarom niet, neem je ouders ook mee. Zwemmen wordt dansen, dansen wordt zwemmen. Zingend en swingend ga je je weekend in. Elke laatste vrijdagavond is het dubbel feest, want dan is onze eigen DJ van de partij die live de verste hits op de draaitafel legt.

Ook leuk als verjaardagsfeestje. Kies je het arrangement ‘zwemmen en eten’ dan zorgt Merwestein voor een hapje en een drankje. Rond zes uur kun je aan tafel en iets voor zevenen mag je al het zwembad in. Voor zwemmen en eten moet je wel even reserveren, voor ‘gewoon’ discozwemmen (maar wat is gewoon?) hoeft dat niet.

Discozwemmen bij zwembad Merwestein in Nieuwegein kan iedere vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur. Tijdens feestdagen en schoolvakanties variëren de openingstijden van het zwembad, kijk dus altijd eerst even op de website.

Voor discozwemmen gelden de volgende regels:

> je bent tussen 8 en 15 jaar oud

> je hebt minimaal een A-diploma

Meer info vind je op merwestein.nl/recreatief-zwemmen/discozwemmen.

Veel gelezen

Advertentie
Verbinden