Contacteer ons

Doen

Fietsen in de winter?

Met deze acties fiets je de winter wel door!

Met korting een nieuwe fiets kopen of eens een deelfiets proberen? Sparen voor leuke aanbiedingen of een gratis drankje onderweg? Ik fiets, de provinciale fietscampagne, heeft weer een paar mooie aanbiedingen voor je. Daarmee pak je net wat makkelijker de fiets, ook in herfst en winter.

Krijg 15% korting op je nieuwe fiets
Wil je wel meer fietsen maar is je huidige fiets niet meer comfortabel of veilig genoeg? Koop via Ik fiets een nieuwe fiets met maar liefst 15% korting. Gewoon bij je lokale fietsenwinkel. Op een nieuwe fiets, goed afgesteld op jouw maten, ervaar je de voordelen van het fietsen nog beter.

ikfiets.nl/aanbod/nieuwe-fiets

Probeer gratis een deelfiets in Utrecht
Ben je in Utrecht en heb je een fiets nodig? Probeer eens een deelfiets! Je vindt ze overal in de stad en ook in Bilthoven en Bunnik. Reserveer een fiets met de handige app en fiets er zo op weg. In samenwerking met Ik fiets bieden Donkey Republic (stad Utrecht) en GoAbout (Bilthoven, Bunnik en Utrecht Science Park) de deelfietsen nu een maand gratis aan. Elk eerste uur van je fietsrit met de deelfiets is gratis, een maand lang. Met GoAbout zijn zelfs elke eerste 4 uren van je fietsrit gratis.

ikfiets/nl/aanbod/deelfiets

Word beloond voor elke fietsrit
Download gratis de Ik fiets-app en je spaart automatisch punten met elke gefietste kilometer. Die wissel je in voor leuke aanbiedingen en prijzen of je steunt er lokale goede doelen mee. 
ikfiets.nl/aanbod/app

Gratis drankje tijdens puzzelfietstocht
Een leuk en actief dagje uit in de provincie Utrecht op een mooie herfstdag? Fiets één van de Ik fiets puzzelfietsroutes! Onderweg kun je vragen beantwoorden over de route en omgeving. Download ook de Ik fiets app en krijg een voucher voor een gratis drankje onderweg.

ikfiets.nl/puzzelroutes-utrecht

Veel gelezen

Advertentie
Verbinden