Contacteer ons

Doen

Fletcher, hotel en meer

Natuurlijk, in een hotel kun je overnachten. Maar Fletcher Hotels biedt veel meer dan alleen bedden, juist ook voor Nieuwegeiners. Als je van de snelweg afkomt zie je het trotse witte gebouw al staan. Zeker in deze donkere dagen fonkelen de duizenden lampjes in de bomen je tegemoet. Ze nodigen je uit om eens binnen te gaan kijken. Want er is genoeg te beleven!

De meeste Nieuwegeiners herinneren zich het hotel als Mercure, welke in 1984 door Prins Bernhard werd geopend als Mercury Hotel. In 2015 is Mercure overgenomen door Fletcher Hotels. De jaren erna is het interieur grondig onder handen genomen en kreeg de buitenkant de opvallende witte kleur. Vandaag de dag is het Nieuwegeinse Fletcher hotel een modern viersterrenhotel. Naast 82 comfortabele kamers en 16 zalen is er een zwembad met sauna en fitness en een sfeervolle bar. Maar er is meer, zeker voor Nieuwegein!

Lekker uit eten
Lekker uit etenFletcher herbergt een goed à la carte restaurant met de naam Zilver. Deze is niet alleen voor hotelgasten maar is dagelijks geopend voor iedereen die lekker en toch betaalbaar wil lunchen of dineren. De internationaal georiënteerde keuken zorgt ervoor dat er voor iedereen iets lekkers is. Je kun genieten van huisgemaakte soepen, culinaire vlees- en visgerechten en uiteraard van heerlijke desserts. Ook voor een goede High Tea ben je bij restaurant Zilver aan het juiste adres. De ruimte is sfeervol en de tafels zijn mooi verzorgd gedekt. Parkeren kan eenvoudig in de parkeergarage onder het hotel. Voor de komende feestdagen heeft de chef-kok speciale kerstmenu’s samengesteld voor een heerlijk kerstdiner. Een uitstekend alternatief om keukenstress op die drukke dagen te vermijden. Op de website van Fletcher vind je er mooie arrangementen voor.

Muziek
Het hele jaar door organiseert Fletcher Events verschillende evenementen in het hotel, waarin populaire muziek de boventoon voert. Met een scala aan goede tribute-bands en themafeesten trekken ze volle zalen. Hieronder vind je een greep uit de programmering. Zo’n muzikale avond is uitstekend te combineren met een etentje vooraf!

Meer informatie vind je op fletcherhotelnieuwegein.nl.

Veel gelezen

Advertentie
Verbinden