Contacteer ons

Doen

Geina Escape route

“We kwamen op plekken waar we anders niet zo vaak komen, van oud naar modern en van een park tot aan een woonwijk. Tussendoor maakten we nog een stop voor een lekker 50 jaar Nieuwegein-ijsje”.

Voor het 50-jarige bestaan De Geina Escape route is speciaal voor het 50-jarig bestaan gemaakt. Professor Gein wilde voor het 50-jarige bestaan iedereen terugbrengen naar 1971 voor een groot feest. Door een fout in zijn zelfgemaakte tijdmachine werden alle bewoners niet naar het verleden gestuurd maar naar de toekomst. De bewoners zijn naar 2071 gestuurd en zonder het te weten zitten ze nu vast in de toekomst.

Om terug te komen naar 2021 moeten jullie verschillende opdrachten uitvoeren en puzzels oplossen. Met de Geina Escape route kom je langs 8 verschillende kenmerkende locaties in Nieuwegein. Hopelijk kunnen jullie alle opdrachten oplossen en alle bewoners weer terugsturen naar 2021.
De Geina Escape route is leuk om te spelen met je gezin, vrienden of in je eentje. Het is een coronaproof uitje, waarbij je nieuwe en bijzondere plekken door heel Nieuwegein heen leert kennen.

Een aantal inwoners zijn jullie al voorgegaan, waaronder ook onze eigen burgermeester! “Het is erg leuk om te doen en ook nog leerzaam!” “De quizvragen waren erg leuk en uitdagend! Al met al een leuk, sportief en coronaproof uitje om met vrienden of familie te doen.”

Op de website nieuwegein50jaar.nl vind je de link daar de Geina Escape route. De route is op elk moment te spelen, en ook vanaf elk punt te starten. De route van begin tot eind is ongeveer 14 km, daar zal je 2 tot 3 uur mee bezig zijn. Ben je er klaar voor? Pak je fiets, laad je telefoon op, zet je locatievoorziening aan op je telefoon en heb vooral veel plezier!

Veel gelezen

Advertentie
Verbinden