Contacteer ons

Doen

Glijden in je achtertuin

Hier moet een samenvatting van het artikel komen. Niet te uitgebreid. Het aantal zinnen is afhankelijk van de lengte van de zinnen en hoe dit er aan de voorkant uit komt te zien. Kijken naar de stijl en vorm is hierbij belangrijk.

Als je van de wintersport houdt dan kijk je uit naar dat ene moment dat je weer op je latten of snowboard mag staan. Bij het prachtige natuurgebied de Nedereindse Plas kun je ook genieten van hetzelfde gevoel.

De sneeuw moet je erbij bedenken maar dat mag de pret zeker niet drukken. Bij de Skipiste in Nieuwegein vind je vier gevarieerde afdelingen. Blauw of wil je liever zwart. We mogen zelfs zeggen dat ‘onze’ skipiste de grootste skipiste
in Midden-Nederland is. De Skipiste organiseert regelmatig Open Dagen. “Of je nu al jaren die berg afglijdt en je techniek wilt verbeteren of wilt kijken of het wat voor je is, je bent van harte welkom. Reserveren is niet nodig,”
zegt eigenaar Mark Snoeren. Tijdens deze Open Dagen worden proeflessen skiën en snowboarden verzorgd (45 minuten). En ben je nu ontzettend enthousiast geworden dan is inschrijven voor een ski- of snowboardcursus ook mogelijk.

Na afloop, tijdens het wachten of zomaar omdat je in de buurt bent, kun je heerlijk genieten op het nieuwe grote terras met een fantastische mooie speelweide voor de kinderen welke deze zomer wordt gerealiseerd. Even relaxen. Met een lekker hapje en/of drankje. En een prachtig uitzicht over de Nedereindse Plas. Bij wintersport denk je aan sneeuw, après-ski, aan gezelligheid, lekkere meezingers, wijn & bier. Dit jaar gaat de Skipiste op 26 oktober het eerste
Bierfestival organiseren. Dus heren trek aan die lederhozen en dames haal die dirndl maar van zolder. De Skipiste Nieuwegein is al 25 jaar een begrip in Nieuwegein. “Al die jaren is het volop genieten van de kleinsten die de berg af komen en ook van de ouderen die voor het eerst naar beneden glijden,” vertelt Mark. “We zitten hier erg mooi. Waardoor je toch dat beetje buitenland ervaart.” En dat in de achtertuin van Nieuwegein!

Skipiste Nieuwegein vind je aan de Nedereindsweg 501a. Meer info lees je op skipistenieuwegein.nl.

Veel gelezen

Advertentie
Verbinden