Contacteer ons

Stad

IN Nieuwegein nu ook online

Welkom in het allereerste online magazine van en over Nieuwegein! We leggen je graag uit wat we doen.

In mei 2019 begonnen we met IN Nieuwegein. Een stadsmagazine om in rond te dwalen. Even veelzijdig als de stad waarin we wonen. Met mooie stukken om te lezen, foto’s om net even wat langer naar te kijken, verhalen over bekende en minder bekende plekken en over mensen en organisaties met hart voor onze stad. Na drie papieren edities is er nu ook de onlineversie. Hier vind je veel van de stukken die eerder in het blad hebben gestaan. En we gaan door met het maken van verhalen. Voor de website én voor het vierde magazine!

Wij vinden Nieuwegein gewoon een fijne stad. Niet supermooi of pittoresk, al zijn er heel mooie plekken. Soms moet je net wat verder kijken, een beetje moeite doen om het te ontdekken. Daar wil IN Nieuwegein je bij helpen. Nu ook online!

Doe mee
Onze website biedt ruimte aan lokale journalistiek. De betere verhalen, verdiepend, informatief. We staan hiervoor open voor schrijftalent! Samen maken we de stad én deze website. Wil je meedoen en heb je ervaring, neem dan contact met ons op. Ook andere tips en suggesties zijn van harte welkom.

Stuur je mail naar info@innieuwegein.nl.

Adverteren
Op deze site vind je een aantal banners. Niet te veel, niet te druk. Juist daarom vallen ze op! Ook maken we artikelen-op-maat, met jouw boodschap in tekst én beeld. Lees er hier meer over.

Veel gelezen

Advertentie
Verbinden