Contacteer ons

Leven

Je bent niet alleen

Vitras (onderdeel van Santé Partners) is in Nieuwegein al jarenlang het vertrouwde adres voor allerlei soorten ondersteuning.

Grote kans dat je Vitras al kent. Vitras (onderdeel van Santé Partners) is in Nieuwegein al jarenlang het vertrouwde adres voor allerlei soorten ondersteuning. We helpen je thuis na een ziekenhuisopname bijvoorbeeld, of als je om andere redenen niet meer zo goed voor jezelf kunt zorgen. Bij ons kun je medische hulpmiddelen lenen. Als je geldzorgen hebt kunnen we je advies en begeleiding geven. En ook bij relatieproblemen en echtscheiding, opvoedingsproblemen, rouwverwerking en nog veel meer.

Met de tijd mee
In vijftig jaar is er in Nieuwegein veel veranderd. Ook Vitras gaat met de tijd mee. Wij zijn aanbieder én partner in gezondheidszorg en welzijn. Daarvoor zoeken we verbinding met andere organisaties en werken we volop met hen samen. En met jou, als je een hulpvraag hebt. Zodat jij kan leven, wonen en meedoen zoals jij dat wil. Je bent niet alleen. Wij helpen je.

Ontmoeting
In Nieuwegein hebben we twee ontmoetingscentra, in ’t Geinlicht naast de Dorpskerk en in het Dorpshuis op fort Vreeswijk. Wie structuur of een zinvolle dagbesteding nodig heeft kan daar terecht. Mantelzorgers vinden er lotgenoten en een luisterend oor.

Als je meer over ons wilt weten, bezoek dan vitras.nl.

Veel gelezen

Advertentie
Verbinden