Contacteer ons

Doen

The Point, het service hart van CityPlaza

Het leven van de Nieuwegeiner nog gemakkelijker maken. Dat is de gedachte achter The Point.

Eén plek met alle informatie en services van het winkelcentrum bij elkaar. Midden in CityPlaza! Bovendien is The Point ook ideaal voor online shoppers.

Gastvrouw
Annelie is gastvrouw van The Point. Ze kent Nieuwegein én CityPlaza als haar broekzak. “Ik woon in Nieuwegein sinds september 1971. De laatste jaren werk ik voor de winkeliersvereniging van CityPlaza. Dan leer je iedereen wel kennen.” Dat is handig als Annelie bezoekers helpt de juiste winkel te vinden. Ze wijst naar de grote plattegrond van het winkelcentrum, die aan de muur bij de ingang hangt. “Als iemand een tijdje naar de plattegrond heeft staan kijken, vraag ik of ik kan helpen. Mensen zijn dan echt blij verrast.”

“Dit is echt handig!”

Bestel je graag online en ben je niet altijd thuis? Je kunt je pakketje in The Point laten afleveren. Gelijk even passen? Dat kan, er is een grote paskamer. Toch niet naar je zin? Dan kun je het pakket direct retour sturen. Net als wij de foto’s komen maken brengt een jongeman twee retourpakketjes, van DHL en DPD. “Dit is echt handig”, vertelt hij. “Anders had ik naar twee verzendpunten moeten gaan. En ik wilde toch al naar CityPlaza. Super!”

Ook gratis een cadeautje inpakken, pasfoto’s maken en foto’s printen, je OV-kaart opladen, geld pinnen, een CityPlaza cadeaukaart kopen die in vijftig winkels geldig is… The Point biedt meer dan twintig verschillende services. “En dat aantal neemt toe,” legt Annelie uit. “Makkelijk, toch?”

Je vindt The Point vlakbij het centrale plein, tegenover Doppio.

Veel gelezen

Advertentie
Verbinden