Contacteer ons

Doen

De Burgemeester: tijd voor een terrasje

De zon schijnt. De vogels fluiten. Hoe heerlijk is dat? De terrassen zijn weer geopend!

Gezellig met vrienden of met zijn twee vertoeven op het terras. Genieten van een heerlijk drankje en hapje. Na het werk of gewoon, omdat het kan. Bij Grand Café De Burgemeester is iedereen elke dag welkom!

Niet alleen op hun terras is het genieten. Binnen in het café kun je heerlijk zitten in één van de mooie fauteuils en nippen van een heerlijk speciaal biertje. ‘Op onze lijst staan bijvoorbeeld de Belgische biertjes van Van Wilderen en op de tap zit altijd La Chouffe en een frisse Weizen,’ vertelt eigenares Els Vroege trots. Eens in de maand, met uitzondering van juli en augustus, kunnen de gasten genieten van livemuziek. Blues, jaren ’60 & ’70, hedendaagse muziek, Nederlandstalig, het heeft allemaal op de agenda gestaan.


Ben je meer een type dat houdt van proeverijen? In de afgelopen maanden hielden Els en haar partner Willem een wijn-, bier- en whiskyproeverij. Daar komen er meer van, inschrijven hiervoor is noodzakelijk. ‘De liefhebber van whisky kan sinds kort bij ons terecht voor verschillende soorten.’ Zo is er voor ieders wat wils in dit altijd gezellige café.

Voor een feest of receptie kun je bij Grand Café De Burgermeester ook prima terecht. Els en Willem regelen alles tot in de puntjes. De gasten worden in de watten gelegd met een heerlijk buffet of een hapje. Wil je na het diner genieten van livemuziek? Prima, de zaal wordt aangepast en de band kan het podium op. En iedereen kan lekker uit zijn dak gaan.

Bij Grand Café De Burgemeester voel je je altijd welkom!

Grand Café De Burgemeester vind je aan het Stadsplein 2D, pal naast de ingang naar parkeergarage Theater.
Meer info lees je op grandcafedeburgemeester.nl.

Veel gelezen

Advertentie
Verbinden