Contacteer ons

Leven

VrijwilligersHuis: van en voor mensen

Alle Nieuwegeiners samen maken al vijftig jaar de stad. Door de buren een handje te helpen, een evenement of een buurtfestijn te organiseren, te assisteren op en rond de sportvelden, te helpen in het Antonius ziekenhuis, taalles te geven, een maatje te zijn voor wie dat nodig heeft – en nog veel meer. Wij, de mensen van het VrijwilligersHuis, helpen je daar graag bij.

Peter (kunst & cultuur en coördinator)
Trainingen en workshops maken vrijwilligerswerk leuker. Er is vast iets wat jij graag bij zou willen leren. Misschien zoek je contact met andere initiatiefnemers? Stuur een mailtje of bel mij, ik help je verder.

Bram (duurzaam & groen)
Wil je je inzetten voor een meer duurzaam Nieuwegein? Heb je een idee, of wil je je graag inzetten als vrijwilliger? Neem dan contact op met mij.

Mandy (zorg en welzijn & onderwijs)
Niemand kan alles doen, maar iedereen wel iets. Samen maken we Nieuwegein weer een stukje completer. Help jij mee om de sociale puzzel compleet te maken? Bel of mail mij dan.

Esther (sport & bewegen)
Wil jij ook vrijwilliger worden bij een sportvereniging of ondersteun jij al een vereniging en heb je daar hulp bij nodig? Ik help je graag.

Meer weten? Kijk op vrijwilligershuis-nieuwegein.nl.

Veel gelezen

Advertentie
Verbinden