Contacteer ons

Doen

Beauty Inn: “Wij maken elke dag mensen blij”

Een mooie winkel én een schoonheidssalon. Greet Hoedeman vertelt met plezier over haar bedrijf.

Nieuwegeinser kan een bedrijf bijna niet zijn. In 1978 startte Greet Hoedeman haar beautysalon, toen nog aan de Steenbokweide. Na 10 jaar betrok zij met haar team het markante pand aan de Symfonielaan, vlakbij de Blauwe brug. Meer dan veertig jaar later is Greet nog steeds vol enthousiasme over haar werk.

“Een mooie huid gun je toch iedereen?”

Tijdloos
Beauty Inn combineert een salon voor behandelingen met een fijne winkel. Als je zolang bestaat als bedrijf, dan doe je iets tijdloos goed. Cosmetica kun je in elke winkelstraat volop vinden. De verkoop via webshops groeit de laatste jaren hard. Wat is het geheim van Beauty Inn?

“Natuurlijk, een smeerseltje kun je overal kopen”, zegt Greet hierover. “Maar of dat echt goed bij je huid past, weet je niet. Wij kennen onze producten door en door. Ze maken dan ook al jaren deel uit van ons assortiment. We weten precies wat voor welke huid geschikt is en wat je kunt verwachten. Daar krijg je van ons ook goed advies over.”

Ze benadrukt dat dat helemaal niet duur hoeft te zijn. “We hebben producten in verschillende prijsklassen. Bovendien kun je beter een product nemen dat echt werkt, dan geld uitgeven aan producten die weinig voor je huid doen. Die maak je dan toch niet op en die van ons wel. Zo hoef je uiteindelijk helemaal niet duurder uit te zijn.”

Geen flauwekul
Beauty Inn verkoopt letterlijk en figuurlijk geen flauwekul. “We zijn heel kritisch op onze producten. Alleen als iets meetbaar resultaat kan opleveren, komt het bij ons in de winkel.” Een goed voorbeeld is Phitex® ClearUp, dat sinds september in de huidpraktijk te verkrijgen is. Dit vernieuwende middel is zeer effectief in de behandeling van hardnekkige huidonzuiverheden, ook als die op een lastige plek zoals de rug of billen zit.

De specialisten van Beauty Inn zijn zo overtuigd van de werking, dat ze er zelfs een ’Geen- Resultaat-Geld-Terug-Garantie’ op geven. “Iemand met dergelijke huidproblemen heeft vaak al van alles geprobeerd”, vertelt Greet. “Die zit niet te wachten op het zoveelste mooie verkooppraatje. Wij vertellen eerlijk wat iemand wel of niet kan verwachten van deze behandeling. Komt dat resultaat er niet, dan hebben wij ons werk niet goed gedaan.”

Aardig voor jezelf
Ook als je geen huidproblemen hebt, is een bezoekje aan Beauty Inn de moeite waard. Er is niks mis met een beetje aardig voor jezelf zijn. De winkel heeft een inspirerende uitstalling met allerlei mooie cosmetische producten, geschikt voor elk budget. Als je er even de tijd voor neemt, maakt een van de schoonheidsspecialisten met plezier een zorgvuldige analyse van je huid. Deze service is gratis. Vanzelfsprekend, vindt Greet. “Dan weet je wat wel en niet bij je past en voorkom je teleurstellingen.”

Het is tekenend voor de manier waarop Beauty Inn met haar klanten omgaat. “Klanten zijn voor ons gasten.”

De salon is perfect bereikbaar met fiets, bus en auto. Die laatste parkeer je gratis pal voor de deur. Een afspraak maken is niet nodig. “Nee joh”, zegt Greet. “Kom lekker binnen, meestal heeft een van ons direct even tijd voor je.”

Greet is als oprichter het gezicht van Beauty Inn. Het succes wordt echter gemaakt door het hele team. Vakkundige mensen die dag in, dag uit met de gasten bezig zijn. “Het is zulk mooi werk”, voegt Greet enthousiast toe. “Wij maken elke dag mensen blij. Hoe leuk is dat?”

Meer info op beauty-inn.nl

Veel gelezen

Advertentie
Verbinden